Commissies

Eventscommissie
De eventscommissie organiseert de activiteiten van sv IQRA . Wanneer je als commissielid voor events aan de slag gaat ben je betrokken bij het organiseren van een breed scala aan verschillende activiteiten. Voor de activiteiten van de eventscommissie geld in principe dat alles mogelijk is, van barbecues tot movie nights en vele andere soorten meetups en activiteiten. Daarnaast help je met het organiseren van cursussen, educatieve events en lezingen over relevante actuele en islamitische onderwerpen. 


Liefdadigheidscommissie
De liefdadigheidscommissie heeft als hoofdtaak het ophalen van geld om de minderbedeelden in de maatschappij en in het buitenland te ondersteunen. Ook is de liefdadigheidscommissie verantwoordelijk voor het organiseren van charity events en alles wat te maken heeft met sadaqa. Naast dit alles organiseert de liefdadigheidscommisie de jaarlijkse Iftar dinner(s) tijdens de maand Ramadan. 


PR & Marketing commissie
Het (online) promoten van de studentenvereniging en haar activiteiten is voor de vereniging een onmisbare activiteit. Als commissielid PR & Marketing zet je samen met de andere commissie leden sv IQRA op de kaart. Onder de activiteiten valt onder meer het boeken van locaties voor promotie op de campus, het inkopen van reclameruimte en het produceren van promotionele content. Daarnaast is de promotiecommissie verantwoordelijk voor het up to date houden van de website en de diverse socialmedia kanelen van de vereniging.


Vrouwencommissie
De vrouwencommissie is een commissie voor vrouwen door vrouwen. Als commissielid van de Vrouwencommissie organiseer je activiteiten zoals lezingen en verschillende andere events en activiteiten voor de vrouwelijke leden van de vereniging.