Islamitisch - Academisch - Rotterdams

Wij zijn de islamitisch geïnspireerde studentenvereniging van de Erasmus Universiteit Rotterdam. sv IQRA is een vereniging voor studenten die het belangrijk vinden om iets te doen voor hun islamitische medestudenten op de campus, en die daarnaast het maximale uit hun studententijd willen halen. Dit doen wij onder andere door het organiseren van cursussen, lezingen en gezellige evenementen en meetups. 

Events

Geen aanstaande evenementen

Lidmaatschap

Doordat jij lid wordt van IQRA kunnen wij je op de hoogte houden van verschillende meetups en events zodat jij je (gelijkgestemde) medestudenten beter kan leren kennen. Daarnaast kunnen we je op de hoogte houden van de diverse interessante en leerzame cursussen en lezingen. Lidmaatschap is gratis en geheel vrijblijvend. Naast dit alles heeft lidmaatschap de volgende voordelen:

  • Meer leden betekent meer inspraak. Jouw lidmaatschap zorgt ervoor dat IQRA zich beter kan inzetten voor de belangen van islamitische studenten op de EUR. 

  • Lidmaatschap geeft toegang tot al onze activiteiten.

  • IQRA werkt samen met vele bedrijven en organisaties. Lidmaatschap van IQRA bied je de gelegenheid om met onze partners in contact te komen. 

Commissies

Als commissielid bij sv IQRA lever je een bijdrage aan het studentenleven voor islamitische studenten op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zo doe je mee met het bedenken, organiseren en/of promoten van verschillende activiteiten, zoals lezingen, cursussen, trips, meetups en vele andere evenementen. Je werkt als commissielid samen in een team van gelijkgestemde studenten die gemotiveerd zijn om het meeste uit hun studententijd te halen. IQRA geeft je de unieke kans om jezelf  te ontwikkelen. Je leert ongeloofelijk veel door je commissiewerkzaamheden, daarnaast biedt IQRA actieve leden ook de gelegenheid om deel te nemen aan diverse trainingsdagen en cursussen die goed staan op je CV.